DESPRE PODOABE PRETIOASE

 

Bine ai venit în magazinul meu online, magazin născut din dragostea pentru frumos, din pasiunea pentru accesorii deosebite, pline de culoare și potrivite pentru orice stare de suflet.

Totul a început cu o matușă (pasionată de pietre semiprețioase și handmade), în vara anului 2017, eu aflându-mă în ipostaza de mamă a unei fetițe de 3 ani și având formație de educator - profesor de limba engleză. Mi-am descoperit atunci pasiunea pentru confecționarea propriilor bijuterii în stilul care îmi reflectă cel mai bine personalitatea. Pentru mine, mai întâi au fost cerceii. Sunt singurul accesoriu fără de care ținuta mea e incompletă întrucât cerceii sunt cei care au puterea de a evidenția trăsăturile feței, au darul de a alungi, lăți, îngusta sau îngrășa în funcție de fizionomie. Dincolo de toate, cerceii sunt accesoriul care îmbracă lumina din privire. Și astăzi, bucuria mea din timpul lucrului cu cristalele este dublată de bucuria din privirea celei care se simte cu adevărat prețioasă purtând o bijuterie realizată de mine. 

Podoabe Pretioase îți oferă bijuterii handmade cu pietre semiprețioase, cristale Swarovski, accesorii metalice din argint 925 sau aliaj fără nichel. Cerceicolierebrățăriseturipandantive și inele pentru doamne sau domnișoare disponibile imediat în 1-2 zile sau personalizate, la cerere, în 1-7 zile lucrătoare. Modelele afișate pe site și disponibile la cerere pot fi refăcute în măsura disponibilității accesoriilor necesare, prețul variind în funcție de prețul accesoriilor în momentul efectuării comenzii.

Lumea cristalelor ne oferă bucuria alăturării mereu inedite a culorilor și formelor fiind, în același timp, încărcată de semnificații, povești, legende. Și dacă poveștile însele nu pot fi de ajutor, bijuteriile obținute prin alăturarea de forme, culori și texturi pot da culoare stării noastre de spirit. 

Podoabe Pretioase este un magazin online care oferă bijuterii destinate unui stil pe care eu îl caracterizez ca fiind simplu, feminin și puternic. Simplu - pentru că iubesc simplitatea așa cum ni se revelează ea în fiecare zi, în orice element al naturii înconjurătoare și în orice om care își poartă valorile cu modestie și cu bunătate. Feminin - pentru că feminitatea este, așa cum spunea foarte frumos James E. Faust, “o parte a divinității dăruite de Dumnezeu în fiecare dintre noi.” “Feminitatea își găsește expresia în calitățile de a putea iubi, în spiritualitatea ta, în delicatețea, strălucirea, sensibilitatea, creativitatea ta, farmecul tău, grația, bunătatea, demnitatea și tăria ta interioară.” Și, nu în ultimul rând, puternic - pentru că, mai devreme sau mai tarziu, sub o formă sau alta, cu toții ne confruntăm cu nevoia de a manifesta putere.

Te invit să alegi cristalele care te inspiră și care au puterea de a te face mai frumoasă, mai încrezătoare sau, pur și simplu, mai plină de voioșie.

Cu drag,

Angela-Elena Popa

https://www.antreprenoare.ro/interviuri/podoabe-pretioase-angela-elena-popa/