DESPRE PODOABE PRETIOASE

Totul a început cu o matușă (pasionată de pietre semiprețioase și handmade), în vara anului 2017, eu aflându-mă în ipostaza de mamă a unei fetițe de 3 ani și având formație de educator - profesor de limba engleză.

Podoabe Pretioase este un magazin online care oferă bijuterii destinate unui stil pe care eu îl caracterizez ca fiind simplu, feminin și puternic. Simplu - pentru că iubesc simplitatea așa cum ni se revelează ea în fiecare zi, în orice element al naturii înconjurătoare și în orice om care își poartă valorile cu modestie și cu bunătate. Feminin - pentru că feminitatea este, așa cum spunea foarte frumos James E. Faust, “o parte a divinității dăruite de Dumnezeu în fiecare dintre noi.” “Feminitatea își găsește expresia în calitățile de a putea iubi, în spiritualitatea ta, în delicatețea, strălucirea, sensibilitatea, creativitatea ta, farmecul tău, grația, bunătatea, demnitatea și tăria ta interioară.” Și, nu în ultimul rând, puternic - pentru că, mai devreme sau mai tarziu, sub o formă sau alta, cu toții ne confruntăm cu nevoia de a manifesta putere.

De aceea, Podoabe Pretioase este o invitație la a alege cristalele care inspiră și care au puterea de a transmite sentimentul că suntem mai frumoase, mai încrezatoare sau, pur și simplu, mai pline de voioșie.

Angela-Elena Popa

https://www.antreprenoare.ro/interviuri/podoabe-pretioase-angela-elena-popa/