ȘAPTE PIETRE MUST-HAVE PENTRU CUTIA TA DE BIJUTERII

Cercei "Happiness" din argint cu jad

 

Cristalele provin din pământ așa încât ele ne conectează cu energia vindecătoare și de ancorare a planetei. Fiecare cristal vine cu un scop specific, unele fiind de ajutor în ceea ce privește aspectul financiar, altele, în ceea ce privește capitolul dragoste. De reținut, însă, este faptul că ele nu lucrează și nu au efect singure, noi trebuind să depunem efort în acest sens. Cu toate acestea, dacă te afli în ipostaza de a invita în viața ta mai multă bucurie, atitudine pozitivă și de ce nu, fericire, o colecție de bijuterii cu cristale poate reprezenta un impuls în direcția potrivită.

Deși fiecare piatră are un ceva aparte, fermecător, îngreunând astfel realizarea unei selecții în ceea ce privește importanța lor, am selectat pentru tine câteva pietre cu care să începi și care te vor cuceri pentru totdeauna:

  

1. Cuartul roz - piatra vindecării și a iubirii necondiționate

Pentru cine nu este esențială iubirea?! Despre cuarțul roz se spune că deschide chakra inimii, încurajând iubirea față de alții, dar și față de sine, iertarea celorlalți, dar și a noastră. Frumusețea naturală a rozului deschis, delicat este perfectă pentru a exprima feminitatea, compasiunea și dragostea, având un efect de calmare, de liniștire a minții și a trupului.

Bratara din argint cu cuart roz
 Cercei din argint cu cuart roz si agat

  

2. Ametistul  (cuarțul violet) - o piatră spirituală ce ajută la deschiderea celui de-al treilea ochi și la conectarea oamenilor cu propria lor intuiție și cu divinitatea

Este asociat cu claritatea mentală și abilitățile psihice, fiind considerat piatra cu cele mai puternice și protectoare proprietăți. Nuanțele de violet ale ametistului semnifică puritatea spirituală emițând vibrații înalte infuzate cu energie divină pentru purificare, înțelepciune, echilibru, liniște.

 

3. Acvamarinul - un cristal dătător de putere

Acvamarinul radiază energia aducătoare de calm a mării. Este o piatră ce aduce claritate și o mai bună înțelegere a sinelui. Nuanțele mării albastre semnifică transformarea și renașterea, întruchipând vitalitatea, puritatea, loialitatea, speranța și adevărul. 

Cercei de tip stud cu acvamarin Cercei din argint cu acvamarin

    4. Jadul verde - "piatra inimii"

Jadul verde, prin culoarea sa echilibrată, este un simbol al calmului, al liniștii, aducând noroc, prietenie, pace, armonie. În plus, jadul este o piatră protectoare ce înlătură energia negativă din jur.

Cercei din argint cu jad  Cercei din argint cu jad canadian

5. Citrinul - un cristal al luminii și al fericirii, purtător al energiei solare

 

El ne reamintește că trebuie să fim mulțumitori, recunoscători pentru prezent. În același timp, citrinul ne încurajează să visăm și să pășim prin viață cu optimism. Galbenul cald, vibrant și claritatea strălucitoare a citrinului reprezintă sănătatea minții și a trupului, fericirea și succesul. 

Set din argint cu citrin Cercei din argint cu citrin

  

  6. Onixul negru - o varietate de calcedonie ce emite vibrații de protecție, putere, concentrare, voință

Acest cristal este aici pentru a te motiva să mergi înainte cu încredere. El are proprietatea de a absorbi energia negativă din jur, mesajul acestuia fiind: "Îmi îmbrățișez umbra mea lăuntrică și integrez toate lecțiile pe care aceasta le are pentru mine."

Bratara cu onix si spinel Cercei din argint cu onix si elemente Swarovski

7. Cristalul de stâncă - cristal transparent, clar până la alb, având semnificații de vindecare și dezvoltare spirituală

Este un cristal vindecător prin excelență care amplifică proprietățile și puterea cristalelor alăturate.

 Bratara cu onix negru si cristal de stanca Set din argint cu cristal de stanca

 

Sunt șapte pietre cu proprietăți și semnificații diferite, în nuanțe pentru fiecare stare de spirit pe care o putem avea pe parcursul unei săptămâni (roz, violet, albastru, verde, galben, negru, alb), șapte pietre la îndemâna oricui pentru a le avea în cutia cu bijuterii și pentru a ne asigura un aspect unic.

 

Sursa info:

https://www.mindbodygreen.com/0-14044/10-crystals-that-will-make-you-healthier-happier.html

https://www.alittlesparkofjoy.com/gemstones-guide/

https://www.mycrystals.com/meaning/rose-quartz-meaning-and-healing-properties

https://loveandlightschool.com/healing-properties-of-black-onyx-a-crystal-for-strength-gorunding/